≡ Menu

Дамските модели на Certina – луксозни и с несравнимо качество

Швейцарските часовници Certina заслужават престижното си място на пазара на часовници, защото са надеждни, прецизни и снабдени с прецизни технологии. Тази специализирана в производството на спортни модели компания използва най-добрите материали и технологии, за да предложи на клиентите си висококачествени часовници на достъпни цени.

certina часовници

certina часовници

Моделите впечатляват с това, че за изработката им е използвана неръждаема стомана, имат сапфирени стъкла, оборудвани са с технология за двойна сигурност, а минималната стойност на водоустойчивостта им е 10 бара.Всички дамски часовници на Certina от колекцията й, включваща кварцови модели, са модерни, стилни и с приятна визия. Циферблатите им са с привлекателен дизайн, а що се отнася до каишките – те са елегантни метални или от естествена кожа.

часовници Certina

часовници Certina

Дамските часовници на компанията са изработени от висококачествена стомана, те са с или без златисто PVD покритие. Някои от по-луксозните продукти от колекцията са инкрустирани и с диаманти, поставени върху ринга или индексите на циферблата – това се отнася за DS Podium Chrono Diamonds, DS Stella и DS Prime. Всеки от тях е със стъкло от сапфир-кристал, което е устойчиво на надраскване. Те са защитени и посредством наличието на популярната система за защита Double Security (DS) на Certina.

мъжки часовници certina

мъжки часовници certina

Повечето са с кръгла форма на корпуса с изключение на моделите DS Spel Lady, DS Mini Spel, DS Prime and DS Podium Square. Certina предлага на дамите богат избор от автоматичните часовници. Те са изработени от висококачествени материали и са оборудвани с най-актуални швейцарски технологии. Всеки от тях подчертава женствеността на модерната жена и наподобява изтънчено бижу. Същевременно тези продукти демонстрират истинска класическа елегантност, характерна за продуктите с марка Certina.

certina цена

certina цена

Всички дамски автоматични часовници на компанията са с кръгла форма на корпуса, изработен от неръждаема стомана. При някои от тях има златисто или в цвят розово злато PVD покритие. Разполагат със стъкла от сапфир-кристал, което подсигурява устойчивостта им на надраскване. Притежават и популярната технология Double Sucurity, която осигурява неуязвимост на часовника от прах, удар и водно налягане. DS Caimano Lady, DS Podium Lady и DS Tradition са задвижвани от прецизни и точни швейцарски автоматични механизми ЕТА.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!