≡ Menu

Голямо разнообразие от гаражни врати

Дойде време да смените така остарялата и несигурна гаражна врата. Въпросите, които ви терзаят са много и стават още повече с голямото разнообразие от врати, които се предлагат от родните фирми. Не сте очаквали такива иновации и модерни технологии и това е съвсем нормално, но трябва да знаете, че можете да имате най-доброто за вас и вашето семейство.

Ние продаваме качествени, надеждни и стилни врати, които имат много функции и могат да ви направят наистина щастливи. Трябва да ви кажем, че сега една от най-търсените модели врати в цяла Европа е тази. В нашия каталог можете да намерите много голямо разнообразие от гаражни врати, по цветове, стил, механизми, функционалност, дизайнерски решения, които ще ви впечатлят.

Първото, което непремено трябва да направите е да изберете механизма на отваряне на вратата за гаража ви – въртеливо-постъпателен, секционен или ролелтен, след това идва и лесното.

Гаражните врати с т. нар. въртеливо-постъпателен устройство се отварят нагоре, с помощта на специално изработени вертикални рамене и определен брой пружини се свиват под тавана на помещението (гаража). Това е много удачна врата за гаражи, в които се вкарват високи коли. Такава врата можете да имате в различни цветови решения и с различни релефи, може да е изрисувана и какво ли още не, з ада пасне изцяло на жилището ви.

Следващият вид врата е доста по-луксозна и сигурна. Тя ви дава по-голяма надеждност и защита, защото е изработена от няколко секции, които се прибират плътно до тавана. За стила й, фантазията ви може да работи на пълни обороти, но по-важното е, че секциите са термоизолирани и ви предпазват от студ и топлина по всяко едно време от годината.

Третият вид – ролетните врати се отварят вертикално и се прибират в метален панел. Те също са доста интересни и сигурни, като секциите им се предвижват по релсов път и след което се навиват на специален вал.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!