≡ Menu

Гардеробчетата за съблекални – многообразие от видове

Видовете гардеробчета за съблекални на пазара днес са многобройни и дават възможност за подходящо решение за всеки вид дейност, която изисква временното или постоянно използване на този артикул. Сигурно не сте си представяли, че нещо такова може да се вземе и под наем, но това е факт. Подходящо е в случаи, когато се изгражда временен обект, на който има и временни работници. За тях пък не е удобно да носят работните си дрехи или инструменти всеки ден и затова гардеробчетата за съблекални са идеална възможност в това отношение.

гардеробчета за съблекални

гардеробчета за съблекални

Когато става въпрос за външна употреба, подходящи могат да бъдат и гардеробчета за съблекални от пластмаса. В тях могат да се поставят дрехи и багаж. Използват се още за плувни басейни и сауни. В плувните басейни особено важно е гардеробчетата за съблекални да са влагоустойчиви или дори високо влагоустойчиви. С висока влагоустойчивост са гардеробчетата за съблекални от смолист ламинат HPL. Със същите показатели срещу влагата и дори още по-високи са гардеробчетата за съблекални с алуминиеви профили.

гардеробче

гардеробче

Друг вид гардеробчета за съблекални са тези с ПДЧ покритие, което е добре познато на потребителите и често използвано в мебелната промишленост. ПДЧ покритието е естетично и дава възможности за създаване на интересни цветове и дизайн. Освен всичко останало, към достойнствата му се отнася и приемливата цена, което съвсем не е без значение за българския пазар. Едно такова гардеробче може да се намери за цена между 50 и 60 лева.

гардеробчетата

гардеробчетата

Доста по-скъпи са металните гардеробчета за съблекални, но това е обяснимо, като се има предвид материала за изработка и високата влагоустойчивост. Не случайно ги срещаме често в съблекалните на плувните басейни. Цената на метално гардеробче с разделени врати може да бъде 300 лева и повече, а когато говорим за метални гардеробчета за съблекални с пейка отпред, цените се покачват до 400-500 лева и повече, в зависимост от това дали гардеробчетата за съблекални са единични, двойни или тройни.
Като артикул гардеробчетата за съблекални са все по-актуални и за сектора на училищното образование. Освен в детските градини, където всяко дете трябва да има собствено гардеробче, те стават все по-необходими и за училищата. При това не само за физкултурните салони на училищата. Въвеждането на целодневно обучение за децата от началния етап на основната образователна степен изисква на най-малките ученици да бъде осигурен по-голям комфорт и съответно всички ученици, които прекарват по-голямата част от деня си в училище да имат собствени гардеробчета за съблекални.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!