≡ Menu

Вратите и интериора

Светът е залят от какви ли не подобрения за дома, така че трябва да си зададем въпроса как е най-лесно да се намери правилният баланс на качество, цена и комфорт?

Все повече в интериора се залага на по-малко стени, по-малко интериорни врати и колкото се може по-големи помещения. Стените „изяждат“ от вътрешното пространство и колкото по-малко са те, то толкова по-добре, като най-известните интериорни дизайнери предвиждат врати само към банята, тоалетната и дори не винаги към спалнята.

Плъзгащите интериорни врати

Плъзгащите интериорни врати

Вътрешни сгъваеми врати също предлагат интересни решения за оползотворяване в максимална степен на вътрешното пространство на дома. Предоставят гъвкавост, която не трябва да пропускате да използвате във вашето жизнено пространство.

Плъзгащите и сгъваеми интериорни врати са стабилни, издържливи и позволяват гладко и лесно отваряне и затваряне. Децата също лесно ги използват и те са по-безопасни за тях. Може да се каже, че плъзгащите и сгъваеми интериорни врати са вратите на дома на бъдещето. Интересни врати можете да откриете на страницата ни.

Обикновено този тип врати са предназначени за домове с модерен интериор и обзавеждане и биха изглеждали „крещящо“ в дом който е в традиционен стил.

интериорни врати

интериорни врати

Плъзгащите интериорни врати с лъщящ бял, черен и дори червен фурнир от фолио се вписват в обзавеждането за дома предлагано от модерни производители, най-често залагащи на подобни фолиа в произвежданиете от тях кухни, секции и гардероби. Плъзгащите врати могат да бъдат изработени и от масивна дървесина, но това би повишило и цената им.

Сгъваемите интериорни врати се изработват предимно от пластмаса, но ако си представяте сгъваемите паянтови вратички предлагани преди години веднага ги забравете. Качествените сгъваеми врати в наши дни са стабилни и използват различни системи за сгъване, както тип „хармоника“, така и решения базирани на „японска стена“. Пластмасовите са най-евтините, но ако желаете и високо качество, тогава изберете сгъваема врата от дърво, стъкло или алуминий.

сгъваеми интериорни врати

сгъваеми интериорни врати

Пространството е всичко в дома и колкото по-голямо е то, толкова по-добре ще се чувствате. Разгледайте модерните интериорни решения за плъзгащи и сгъваеми врати и пуснете бъдещето в дома си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!