≡ Menu

Впечатли я с визия

Първото впечатление е най-важното. Точно заради това, за да спечелите сърцето на една жена, когато се срещнете трябва да изглеждате много добре, толкова, че тя да ви даде зелена светлина за втора среща. Сега ще ви запознаем с тенденциите при различните видове мъжки обувки, през годината. Ако се водите по модата и съчетаете моделите с прилични аксесоари, определено ще привлечете вниманието на най-специалното момиче.

цветни мъжки обувки

цветни мъжки обувки

Какво ще бъде модерно при силния пол? Тази година на пазара излизат какви ли не модели обувки, във всякакви цветове – освен класическите черно и бяло, на преден план излизат и синьо, червено, пясъчно, златисто, сребристо. Доста търсени ще бъдат и мокасините – отново с цветен детайл. Разбира се, може да си купите бял модел или класически с връзки, винаги ще изглеждате невероятно. Нещо, което също ще е хит на пазара, са белите кубинки. Няма как да пропуснем и маратонките, за тези, които обичат да тренират и спортуват, а и не само – бъдете здрави и… Цветни.

мъжки обувки цени

мъжки обувки цени

По принцип, мъжете са по-облагодетелствани, понеже не им се налага да имат в гардероба си и модел на ток. От друга страна, жените обръщат най-голямо внимание точно на различните мъжки обувки. Това е така, защото най-трудното нещо, което и се купува последно при обиколка по магазини, са именно те.

мъжки обувки цена

мъжки обувки цена

При избора им, трябва да бъдете много внимателни, защото всеки детайл издава част от вкуса ви, както и до каква степен държите на външния си вид. По отношение на цвета ще кажем, че класическото черно е по-официално, а кафявото – по-небрежно. На кратко – винаги бъдете с прилежно почистени хубави обувки, най-добре маркови или скъпи, за да направите страхотно впечатление на момичето си.

мъжки обувки

мъжки обувки

Винаги може да проявите волност и креативност, чрез комбинирането на обувките с колан, чанта или друг аксесоар. Независимо от това дали те са модерни или славата им вече е остаряла, ако ви харесват, пробвайте и може да се получи нещо различно и интересно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!