≡ Menu

Високо качество, удобство и релакс с масажни седалки

Почувствай удобство и отмора с превъзходния масаж от масажни седалки. Административната работа в офис е приятна, понякога напрегната и стресова, но е свързана с голямо обездвижване и продължително седене на бюро и за това е препоръчително да имате до Вас масажна седалка. Неудобният стол, неправилната стойка и изкривяване на гръбнака при работа с компютър, водят до изтръпване на крайниците, силни болки в ръцете и китките, разместване на прешлените на гръбнака и възникване на тежки за отстраняване последствия.

Резултат от неправилна стойка и продължително напрежение на прешлените на гръбначния стълб са тежки за лекуване болести като дископатия и дискова херния на прешлените. Дисковата херния е тежко физиологично състояние, при което се изхабява хрущялната тъкан свързваща прешлените в обща структура, в резултат на което се получава защипване на коренчетата на гръбначния мозък и необратими последствия като загуба на сетивност и двигателна активност. Като превантивно действие срещу евентуални тежки последствия от неправилната стойка, хронични болки и напрежение в гръбнака, е използването на удобни масажни седалки, масажен офис – стол или поставяне на допълнителна масажна възглавница с масажираща и отпускаща функция. С благодарение на различните модели масажни седалки се постига масаж в областта на кръста, гръбнака, гърба, врата и бедрата спомага за стимулиране и запазване на пружиниращата функция на хрущялната тъкан между прешлените. Прешлените се наместват, гръбнака заема правилна S-форма и се предотвратява евентуално прещипване на нервните влакна, изместване на прешлените и възникване на хронични болки и тежки физиологични състояния.

Ако Вашата работа е свързана с продължително и целодневно застояване и заседналост, липса на движение през целия ден, екипът на онлайн магазин ни препоръчва използването на специален масажен, офис-стол или придобилите голяма популярност масажни седалки, които да са удобни, ергономични и да имат вградена масажна функция. Масажиращият офис-стол (на марките Casada и Medisana), предоставя възможността на всеки два часа да си позволявате няколко приятни минути релаксиращ, ефективен масаж, който да стимулира кръвообръщението и лимфния дренаж, да спомага за кръвооросяване на крайниците и подхранване на тъканите в дълбочина.

Друга подходяща и много популярна алтернатива е използването на масажна седалка (на марките Casada и Medisana), която се поставя на избран от Вас офис-стол. Масажният стол и масажната седалка притежават възможности за избор и регулиране на силата на масаж. Възможността да избирате между ролков, потупкващ или шиатсу масаж, в комбинация с функция на загряване на тъканите в дълбочина, правят тези уреди перфектното решение за борба с продължителното застояване и липсата на физическа активност. Когато избирате какъв уред да закупите, ние Ви препоръчваме да заложите на европейското, доказано качество, покриващо изискванията на всички международни стандарти. Преборете хроничните болки в кръста, гръбнака и крайниците и забравете за неприятното чувство на безкрайност на работния ден. Осигурете си няколко минути релаксиращ, отпускащ и ефективен масаж с масажни седалки или масажни офис столове на известните, качествени и германски марки Casada и Medisana, предлагани за Вас от онлайн магазин ни. Удобни, отпускащи и подобряващи общото благосъстояние масажни седалки Casada или Medisana в онлайн магазин ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!