≡ Menu

Видове подслушватели – функции

Преди да пристъпите към закупуване на подслушвателно устройство, ще ви е нужно да се запознаете с основните видове подслушватели, техните цени и съответно – функции.

Вариантите са много, разнообразието е изобилно, както и цените на подслушвателите, които се предлагат. Тук можете да намерите селекция от най-търсените и функционални подслушватели според техните характеристики и цени.

Подслушвател от категория цени на подслушватели 90 -120 долара на международния пазар на дребно.

Пример за такъв е:

  • Подслушвател с гласова активация, тип флаш памет Jooney 21. С памет 8 ГБ.

Казват му „Бентлито” на записващите устройства тип флаш памет. Освен малък и дискретен, този подслушвател прави отлично качество записи. Няма премигващи светлини докато записва, което осигурява пълна дискретност. Изглежда като обикновена флаш памет, която носите със себе си. На кратко казано: „ Скучен отвън и вълшебен отвътре”. Притежава водещ в индустрията свръх чувствителен микрофон. Този подслушвател реагира на всеки гласов звук на децибели с нива от известното най-ниско ниво 65 db до под 45 db. Това означава, че може да улови дори шепот.

Едно от особено важните предимства на този подслушвател е издръжливостта на батерията му. Почти 17 часа на непрекъсната работа само за едно зареждане. За сравнение, други подслушватели от този вид издържат около 4 часа. Лесен за работа, само с едно натискане на бутон за включване и изключване. Няма нужда от допълнителни софтуери или кабели към него. Не се подвеждайте по имитации на подслушватели на ниски цени, афиширани като евтини, но качествени. Изпробвайте и ще се уверите сами.

Капацитетът на този подслушвател е 21 часа запис при едно зареждане.

Има 4 гб вътрешна вградена памет за 35 часа записи на децибели 45 db.

Подходящ подслушвател на отлична цена и качество за журналисти, студенти, за следователски цели, за целите на сигурността на деца в училище или вкъщи.

  • Електронен гласов подслушвател тип черна химикалка. 15 часа издръжливост на батерията.

Този подслушвател със записваща функция представлява, на външен вид, семпла и стилна черна химикалка, която е напълно функционираща. Можете да водите записки с нея и никой да не заподозре за останалите й функции, докато пишете. Микрофонът е с висока чувствителност и хваща аудио звук от доста далечно разстояние, дори при тихо говорене. Капацитетът й за запис е до 90 часа гласов запис, върху 8 гб памет с издръжливост на батерията 15 часа. Такива подслушватели на тези цени има и с капацитет на запис 140 и повече часа работа. Отличен подслушвател и цена. Размерите на вашата „химикалка”, т.е. подслушвател под прикритие, са дължина 14 см дължина и 1,3 см ширина. Идеален за журналисти, за следователски цели, пътуване.

  • Джобно фенерче със скрит подслушвател

Това е перфектното подслушвателно устройство за пътуване. Дискретно и елегантно фенерче на външен вид и висококачествен подслушвател отвътре.

Една от най-силните му черти е издръжливостта на работа – 175 часа издръжливост на батерията и около 7 дни непрекъснато записване.

До 2 месеца издръжливост на стенд бай режим.

Може да работи в коли и на високи температури. Има вграден магнит, което го прави лесен за прикрепване върху метални повърхности. Има три варианта качество на звука, които се избират от ползвателя: 32 kbps, 64 kbps, 192 kbps. Този подслушвател има функцията „програмиран запис”. Можете да зададете час през деня, в който устройството само ще започне да записва. Записва дори шепнене.

В същото време това е и работещо нормално фенерче, което се включва по-бързо и удобно от фенерчето на вашия смартфон.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!