≡ Menu

Бързо изкупуване на автомобили за скрап

Времената се променят и днес хората все повече започват да действат и мислят рационално и природосъобразно. Пример за това твърдение са пунктовете за скрап и изкупуване на стари и амортизирани автомобили. Днес те наистина имат доста повече работа и реално рециклират старите возила, а не просто да ги събират някъде и да не се знае какво става след това с тях. Тези фирми наистина промениха начина си на работа и започнаха реално да опазват природата.

Ползите от тях са много, като за всеки човек са най-различни и строго индивидуални. Някои хора търсят фирми занимаващи се с коли за скрап, за да помогнат за опазването на околната сред, други за да се отърват от непотребното возило и да си освободят място за нещо по-важно, а трети просто искат така да изкарат някой друг лев.

Всеки с приоритетите си, но по-важното е че крайния резултат е на лице.
Ако вече сте решили, че искате да се отървете от непотребната таратайка е добре да знаете някои неща относно предаването на такава фирма. Изброените по-долу фактори са от голямо значение да направите изгодна сделка, да не останете излъгани и наистина да помогнете за опазването на природата.

Първото, което трябва да знаете за фирмите изкупуващи коли за скрап е, че няма да ви дадат огромна сума пари и няма как да очаквате нещо подобно за купчина старо желязо. Ако искате да си докарате повече пари е добре преди да предадете колата да разглобите частите които все още могат да се използват и да ги продадете в нета или в някоя автоморга.

Не забравяйте да огледате добре таратайката за ценни неща, които можете д използвате. Тук трябва да знаете, че колкото повече разглобите колата, толкова по-малко пари очаквайте от фирмата която ще я изкупи.

Не забравяйте, че фирмите осигуряват извозването на непотребната кола за скрап в София и не е нужно да се чудите как да я закарате до пункта. Преди сделката трябва задължително да се срещнете с оценител, който да ви каже колко пари ще можете да вземете от возилото. Най-скъпи са старите руски коли, които са направени от повече желязо, алуминий, мед и други ценни метали. Тук се взима в предвид и цялостното състояние на колата и дали не е много изгнила, защото това ще намали стойността, която можете да получите.

Ориентировъчната цена на една кола е около 300 лева, като отново повтаряме, че зависи от количеството на металите и цялостното й състояние. Късметлиите могат да изкарат и повече от 300 лева, което е една много добра сделка за нещо което не използвате и никога няма да ви влезе в употреба. За сделката ви трябва само паспорта на колата, а от фирмата ще ви дадат документ, за да я отпишете и да не плащате повече данъци и такси.
Сега е време да потърсите коректна фирма!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!