≡ Menu

Блиндирани врати

Добре дошли в Блиндирани врати!

Търсите най-доброто за своя дом? Искате да бъдете максимално защитени? Знаете ли, че входната врата е първото, на което трябва да обърнете особено внимание. С нея не бива да правите компромиси, защото качествената блиндирана врата ще Ви предпази от недоброжелатели. При нас ще откриете огромно разнообразие от метални и интериорни врати – продукти на лидери в тази област. Всяка врата, която ще намерите тук, притежава необходимите сертификати и гаранции за качество.

На този сайт ще можете да се информирате и прочетете много за видовете врати, ключалки, дръжки и защитни механизми. Ще получите съвети за избор на най-оптимален вариант спрямо нуждите и бюджета ви и много други.

Защитете своя дом добре!

Как да изберем блиндирана врата?

Ако трябва да избирате от няколко блиндирани врати, то много по-добре е първо да се информирате за по-важните фактори, за да не бъдете изненадани в магазина с врата, която няма да ви свърши работа или още по-лошо – ще бъде прекалено несигурна.

Разбира се най-първо трябва да решите кое е с по-голям приоритет – цена или сигурност. Най-често това е цената. При блиндираните врати ценовият диапазон е от сорта на 400 – 3000 хиляди. лв., като разбира се, в по-горната граница ви е гарантирана много по-голяма защита против взлом.

Няма как да се говори за такова нещо като абсолютна сигурност. Вратите може да е трудно да се разбият, но могат да се отключат със скъпа техника от „професионални” крадци. Вашата задача, ако търсите сигурност на по-нормална цена, е да вземете такава блиндирана врата, която би отказала среден клас крадци и би забавила значително най-умелите. Такава врата струва от 900 до 1500 хиляди лева

1. Заключващ механизъм. Разучете какъв модел е бравата, как работи, какви са слабите й страни. Колко шипа има вратата, как са заздравени пантите.

2. Дебелина. Естествено, не можете да разчитате, че някаква ламарина ще ви пази (продават се и такива врати у нас). Дори бравата да е трудна за отключване, такива врати са паянтови и лесни за разбиване. Вижте колко е дебелината на металния слой от двете страни на вратата, също и с какво е запълнено празното пространство.

3. Термоизолация. Ако вратата е качествена и се инсталира добре – от нея няма да духа, няма да има и кондензация. В това отношение е важно доброто гумено уплътнение, което ще намали и шума значително.

4. Шпионка, ключове, вътрешно резе. Аксесоари към вратата, които някои производители предлагат. Шпионката е може би най-важното нещо, броят ключове и цената за изкарване на нов също. Вътрешно резе – много хора предпочитат да го имат, тъй като добавя към сигурността – добре е да търсите винтово.

5. Покритие. Повечето блиндирани врати на пазара са с MDF покритие, което е добро. Това са спластени дървесни стърготини, които предлагат по-натурален изглед след лакиране.

6. Дизайн. Да, той е на последно място, но повечето врати в днешно време са издържани доста добре поне от тази гледна точка.

Надяваме се тези съвети да са ви полезни при избора на блиндирани врати. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте са свържете с нас.
Интериорни врати

Интериорните врати са допълнителна украса във Вашият дом. Освен, че имат важно функционално значение, те трябва да съответстват и на интериорният дизайн на цялото помещение.

В Блиндирани врати ще откриете безброй разновидности от видове, цветове, състав и приложения интериорни врати.

Разчитайте на нас за това да поставим безупречно Вашите врати.

При нас ще намерите, както класически интериорни врати, така и плъзгащи, сгъващи, двукрилни и много други видове врати. За бани и сервизни помещения можем да Ви обзаведем със специално предвидени врати, устойчиви на влага.

Като външен вид на интериорните врати, можете да избирате от богата гама с рисунки, орнаменти, релефни фигури, стъкла, огледала.

Няма как при нас да не намерите това, което търсите.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!