≡ Menu

Бинарни Опции Търговия

Онлайн търговията с финансови инструменти, често звучи сложно и неразбираемо за широката аудитория. На практика обаче това не е точно така. В днешно време търговията е изключително улеснена поради достъпа на всеки до интернет. Всъщност търговията с финансови инструменти става от вкъщи от работата или дори от мобилния телефон – все повече фирми предлагащи и онлайн приложения.

Какво представлява финансовата търговия? Ами да речем, че вярвате, че цената на златото ще се покачи в следващия един месец. Вие можете да спечелите от това развитие, чрез закупуване на определено количество злато сега и продавайки го по-късно когато цената вече се е покачила. Това става много просто, чрез онлайн платформа за търговия, където се подава тази поръчка – купува, а по-късно и обратната поръчка “продава”, с която се осъществява сделката. Тази търговия в България е доста известна и се нарича Форекс. Има множество фирми, които предлагат тези услуги, а съпорта им е на български език, така че няма проблем с разбирането.

Платформите, с които се търгува биват няколко вида, но всички са направени достатъчно достъпни за редовия юзър. Не е необходимо, кой знае какво обучение, макар че препоръчително е да се започне с демо сметка за търговия – т.е безплатно с виртуални пари. Разликата там обаче е, че всички сделки стават много бързо и се сключват без забавяне, което обикновено вреди на печалбата. С две думи демо търговията не може да се счита като едно към едно с реалната. Все едно да карате кола на симулатор и истинска кола – горе долу е така.

Освен форекс, сега в България навлизат и доста интересните инструменти бинарни опции, които пък са още по-опростени. При тях трябва да се предвиди дали цената ще е под или над моментната след определен период от време. При познаване, възвръщаемостта е 80-90%, а при непознаване е 0%, т.е. губи се инвестицията. При започване на търговия е много добре да се използват бонусите на фирмите, тъй като този бонус увеличава и броя на сделките, който може да се пусне. Ето и един доста изчерпателен сайт за бонуси на бинарни опции – той определено показва повечето известни брокери, но са чуждестранни.

Има и български брокери, които предлагат такива опции – засега са само два и вида на опциите, които предлагат не са толкова разнообразни. Още повече, те са представители на чужда фирма, така че разлика между двата няма на практика. Важно е да се каже също, че все пак тази търговия е доста рискова и ако човек не е запознат напълно трябва първо да го направи преди да рискува по-големи суми. Общото правило е, че по-добре да се опита с малко пари за да се види дали човекът го бива.

{ 1 comment… add one }
  • Живко Василев November 19, 2016, 12:31 pm

    Ако желаете да научите повече за бинарните опции разгледайте сайта ни.

Leave a Comment

error: Content is protected !!