≡ Menu

Бални рокли

абитуриентски рокли

Бални рокли

Наближава сезонът на абитуриентските балове. Разбира се, все още има време, но пред балната треска вече е обхванала повечето завършилите дванайсти клас и техните родители. Обиколките по магазините за дрехи, обувки и аксесоари са се превърнали в неразделна част от ежедневието им. Вкусовете и стиловите предпочитания на всеки са различни и въпреки богатия асортимент, повечето от магазините не успяват да задоволят всички изисквания на клиентите си.

Особено претенциозни към външния си вид са дамите. Далеч преди началото на пролетта те вече обсъждат всичко, свързано с предстоящия бал – грима, прическата, ефектния сет от дамски обувки и чанта, бижутата и най-важното – роклята.

Магазините предлагат изключително разнообразие от дамски рокли. Сред тях можете да откриете модели за различен повод. Най-общо те са разделени на официални и ежедневни рокли. Различната кройка, дължина, цвят и декорации на роклите допълнително увеличават възможностите за избор. Факт е обаче, че абитуриентките насочват вниманието си към официалните и по-точно към т.нар. бални рокли. Моделите им могат да са най-разнообразни. Докато някои представителки на нежния пол предпочитат мини вариантите, други залагат на помпозните рокли тип торта, а трети решават да демонстрират класа и изискан стил с елегантна рокля, достойна за червения килим. Цветът на балната рокля също е въпрос на личен избор. Може да изберете ярък цвят или нежен пастелен нюанс. Важното е да комбинирате роклята с подходящи аксесоари. В случай че харесвате богато декорирани бални рокли, подберете по-семпли, но същевременно стилни аксесоари. Ако пък сте привърженички на по-изчистените бални рокли, можете да компенсирате с ефектни бижута в същата или сходна цветова гама. Много е важно да не съчетавате цветове, които видимо не си подхождат. Това не само би било проява на лош вкус, но и лесно може да се превърне в повод за подигравка и да провали празника ви. Така че не експериментирайте повече от необходимото. Понякога се получава точно обратен на желания ефект.

В случай че не сте харесали нищо от видяното по магазините, винаги можете да разгледате актуалните предложения на различните онлайн магазини за дрехи, обувки и аксесоари. Кой знае, може пък точно там да откриете вашата бална рокля?!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!