≡ Menu

Актуални модни тенденции при дамските панталони и дънки за лято

Дънките са удобни и непретенциозни дамски панталони, които присъстват в гардероба на почти всяка жена. Те си спечилаха редица хвалебствия заради своята практичност и голямо разнообразие от модели, цветове и стилове. Изключително удобни са за почти всеки повод и сезон, което ги прави наистина предпочитани дрехи от много жени.

Сега в разгара на това лято нека да разгледаме какви са модните тенденции при дамските панталони и при дънките, а също и на какви модели и цветове да заложите този сезон.

тенденции при дамските дънки

тенденции при дамските дънки

Летни дамски дънки

Този сезон предлагаме на дамите да заложат на дънки в следните пастелни цветове: бежово, розово, бяло, синьо и тюркоаз, които са изключително актуални за лятото. Въпреки това може да видите, че някои дизайнери показват дънки с оригинални модели в златист цвят, а също и по-пищни модели със змийски или леопардов принт, както и такива, чиято материя имитира кожа. Друг актуален модел са сивите дамски дънки, които се комбинират изключително добре с блузи, тениски, топове и ризи.

Летни дамски дънки

Летни дамски дънки

Очаква се това лято дънките с цветни щампи да загубят от своята популярност, а тесните дамски панталони и дънки отново се връщат на мода за този летен сезон. За постигане на стилна и секси визия задължително комбинирайте любимите си тесни дънки с високи токчета. В случай обаче, че не сте фен на впитите кройки, не се отчайвайте. По-свободните и разкроени модели дамски панталони все още са актуални и спокойно можете да ги носите с любимите си обувки на висок ток. По този начин не само ще удължите визуално фигура си, а и нека си го кажем направо – има ли мъж, който да не харесва дългокраки жени?

Летни дамски дънки цени

Летни дамски дънки цени

Разбира се няма как да пренебрегнем и друга модерна тенденция за това лято – дамски дънки в ретро стил, нарочно скъните и непоръбени модели. Прави впечатление, че отвесните протърквания и сцепвания са често срещани при летните модели дамски дънки. Въпреки това модните дизайни не стигат до краен гръндж стил и актуалните модели дамски панталони и дънки за това лято нямат явни дупки, големи срязвания и раздърпани ръбове. Специалистите препоръчват протритите дънки да се носят с блузи в неутрални цветове, който се допълват по един изцяло хармоничен начин.

Летни дамски дънки цена

Летни дамски дънки цена

Не забравяйте, че основната модна тенденция при дамски дънки и панталони за лятото са умерените, спокойни цветове и минимална декорация.

В заключение нека кажем, че този сезон може да заложите и на моделите дънки и дамски панталони с класически кройки, които винаги ще бъдат актуални.

Побързайте, време е за шопинг, а Лято изтича! Не губете повече време, а ни посетете и изберете подходящите за вас летни панталони или дънки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!