≡ Menu

Актуалните мъжки бански за лято 2016

По-нестандартните акценти в моделите мъжки бански ще доминират през лятото на 2016.

Мъжките бански с подплънки ще са тоталния хит през настъпващото лято – те са изключително удачен начин да се акцентира върху мъжкото достойнство. Има възможност подплънките да се вадят, да бъдат мокрени и прани. Друго тяхно предимство е и че са по-свободни отпред. Основната цел на този модел е да повиши самочувствието на мъжете на плажа.

Моделът е създаден от най-актуалните модни марки в Испания. Двете испански марки – ADDICTED и ES Collection – бивайки едни от най-добрите дизайнери на мъжко бельо, мъжки бански и спортни стоки за силния пол в Каталуния. Те са притежание на фабрика в Испания, която през 2006 бързо израства и става водеща на пазара на мъжки бански и бельо от много висок клас, отличаващи се със забележително добро качество.

Те са и първите дизайнери, представили на пазара бански за силния пол с подплънки.

Бързо този модел набира популярност и се очаква повечето световни марки да излязат със собствени модели бански с подплънки за лято 2016.

Моделът вече е на разположение на пазара и у нас.

Всички известни футболисти имат намерение да заложат на тези модерни и иновативни бански за мъже. Един от първите, който си е купил такъв модел, е секссимволът на попмузиката в ИСпания – Давид Бисбал.

Компанията има планове да пусне на пазара и подплънки за задни части. С тях всеки един мъж би се чувствал по-сексапилен и атлетичен.

Актуални мъжки бански са и тези до колената, като е препоръчително да бъдат цветни, свежи, с повече мотиви. Актуалните са райето, карето, също така едноцветните или такива с флорални щампи. Можете да ги носите като къси панталони, без да трябва да се преобличате.

Водещи сред банските за мъже са моделите вид шорти, но със средна дължина и елегантна кройка. Плуването, събирането на тен и цялостният престой на плажа са комфортни с такъв модел мъжки бански. В същото време са подходящи за всякаква фигура.

Полезно е да знаете, че ако имате планове да плувате, то ще ви трябва нещо удобно, което да не е прекалено стегнато, защото ще пречи на циркулацията на кръвта ви.

Не е никак добра идея за плуване да изберете и прекалено хлабави бански или такива, които са много стари, защото се увеличава шансът да се смъкнат докато сте във водата.

Каквото и да решите да изберете обаче ние ви пожелаваме едно прекрасно лято!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!